Jarní cibulku nakrájejte na kolečka, včetně zelené nati.
Zelenou petrželku nasekejte nahrubo.
Všechny suroviny dejte do mísy. Ideální, a na pohled velice hezké je, když suroviny rozdělíte do mísy na výseče. Salát pak smíchejte až těsně před servírováním.
Z olivového oleje, bílého vinného octa, soli a černého pepře umíchejte zálivku. Ideálně metličkou.
Touto zálivkou přelijte suroviny v míse a promíchejte. Ihned podávejte.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Blog Bohyňa kuchyne vznikol v roku 2012. Prináša inšpiráciu na každodenné varenie, sviatočné obedy, fantastické dezerty, ale aj tipy, kde sa dobre najesť a kam cestovať. Nájdete tu všetko, čo potrebujete, aby ste sa stali bohyňou vo vlastnej kuchyni. Za octovými inšpiráciami stojí jedna z duší blogu, Alena Kolaříková.