Redakcia

Dýňový kečup

Dýňová sezóna je tu, pojďme si společně připravit kečum z dýně.

Bzenecký ocot jablčný

Ingrediencie

Príprava

  1. Dýni nakrájejte na drobné kousky, vařte ji spolu s jablečným octem 20 minut a rozmixujte ji.
  2. Přidejte želírující cukr, citronovou kuru a koření.
  3. Přiveďte do varu a vařte dalších 10 minut.
  4. Horký kečup naplňte do vysterilizovaných lahví a uzavřete.
  5. Z tohoto množství je 1,5 l kečupu, který se hodí ke všem pečeným a grilovaným masům.

Zdroj: www.bzeneckyocet.cz



Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu