Karolína Kounová Roubíčková

Zázvorová limonáda s jablečným octem

Čerstvá osvěžující limonáda, která se hodi v každém ročním období.

Bzenecký ocot jablčný

Ingrediencie

Na 2 porce:

  • 2 cm kus zázvoru
  • 2 lžíce medu
  • 2 lžíce Bzeneckého jablečného octa
  • 400ml perlivé vody
  • led

Príprava

  1. Čerstvý zázvor oloupu a nastrouhám na jemném struhadle.
  2. Do 0,5l lahve nasypu nastrouhaný zázvor, přidám med a jablečný ocet. Společně je promíchám, aby se med alespoň trochu rozpustil.
  3. Lahev potom doliju perlivou vodou a zasypu ledem.
  4. Vše společně promíchám, nechám chvíli odstát a potom podávám.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Blog založila, aby svoju vášeň posunula ďalej ako za prah vlastnej kuchyne. Blog sa pre ňu stal aj terapiou v každodennom živote a je zásobárňou osvedčených receptov pre lepší deň. Dúfa, že jej záujem a posadnutosť dobrým jedlom sa tak trochu prenesie aj na vás a budete si tú nekonečnú vášeň pre jedlo užívať spolu!

Více jejích receptů

Karolína Kounová Roubíčková

foodblogerka


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu