Nejprve si dáme péct oloupaný česnek v olivovém oleji na 180 stupňů cca 15-20 minut.
Následně nakrájíme si bagetu na proužky, pokapeme ji olivovým olejem a dáme péct k česneku alespoň na 10 minut.
V mezičase si připravíme pomazánku, do které dáme pomazánkové máslo nebo jiný měkký sýr typu lučina, sušený kopr a pár kapek Bzeneckého bylinkového speciálu. Vše promícháme a dochutíme solí.
Po vytažení bruschetty si připravíme hned dva druhy. První s rozmačkaným opečeným česnekem, na to položeným proscuittem a pokapané balsamicovým krémem.
Druhý druh namažeme koprovou pomazánkou a na vršek dáme uzeného pstruha.
Kniha 100 receptov na stiahnutie ZADARMO a ďalšia pravidelná inšpirácia
Pridajte sa k nám a získajte online knihu plnú skvelých receptov. Čas od času vám tiež pošleme naše nové recepty, tipy na zaváranie a nakladanie aj informácie o najnovších súťažiach.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947