Romana Böhmová

Salát s cizrnou a piniovými oříšky

Vyzkoušejte s námi salát s vyladěnou chutí! 

Bzenecký ocot Balsamico di Modena

Ingrediencie

Na cizrnu:

Na zálivku:

  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička medu
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • sůl
  • pepř

Na salát:

  • 1 balení mixu salátů
  • 6-8 cherry rajčátek
  • několik lístků bazalky
  • 125 g mozzarelly
  • hrst piniových oříšků

Príprava

  1. Cizrnu si uvaříme podle návodu na obalu, scedíme ji a na přepuštěném másle se lžící balzamika lehce orestujeme. V průběhu restování přidáme sůl, kajenský pepř a kurkumu (množství podle chuti).
  2. Z uvedených ingrediencí připravíme zálivku. Mix salátů smícháme s hotovou zálivkou, přidáme cherry rajčátka nakrájená napůl, nasekané lístky bazalky a natrhanou mozzarellu. Vše zlehka promícháme.
  3. Hotový salát naservírujeme na talíř, dáme na něj hotovou cizrnu a piniové oříšky.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Celé svoje poslanie vidí v zaujímavej práci, ktorá ju napĺňa a nesmierne baví. Navyše robí to, čo môže priniesť lásku každému človeku na svete, pretože ako všetci vieme, "láska ide cez žalúdok". Nemusíte tráviť hodiny v kuchyni, aby ste ju mohli niekomu odovzdať, stačí, ak dostanete chuť na dobré varenie a pravá láska môže byť na svete. Pozrite si niektoré z jej receptov a možno si ich zamilujete. A kto vie, možno sa vďaka nim niekto zamiluje do vás.

Více jejích receptů

Romana Böhmová

foodblogerka


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu