Redakcia

Červená řepa s balzamikovým octem

Řepa jako chutná příloha nebo báječný salát.

Bzenecký ocot Balsamico di Modena

Ingrediencie

INGREDIENCE:

Príprava

  1. Řepu omyjeme, vložíme do studené vody a přivedeme k varu.
  2. Vaříme zakryté na mírném ohni do měkka (podle velikosti řepy 1,5 - 2 hodiny).
  3. Ještě teplou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.
  4. Nastrouhanou teplou řepu smícháme s balzamikovým octem a hořčicí a kdo chce, ještě osolí podle chuti.
  5. Podáváme teplé nebo vychlazené jako přílohu nebo samostatný salát.


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu