Redakcia

Domácí majonéza

Máte rádi majonézu? Této domácí se žádná z obchodu nevyrovná!

Bzenecký vínny ocot biely

Ingrediencie

Príprava

  1. Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu.
  2. Do mixéru dáme 2 celá vejce, hořčici, špetku cukru, soli, mletého pepře a mixujeme.
  3. Přitom víčkem přiléváme tenkým pramínkem olej. Během mixování přidáme 2 krát 1 lžíci vinného octa.
  4. Hotovou majonézu dochutíme ještě hořčicí, cukrem, octem a podobně.
  5. Pokud chceme tatarskou omáčku, přidáme jemně nakrájenou cibuli a sterilované okurky. 


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu