Romana Böhmová

Nakládaná červená cibule

Díky nakládání Vám vydrží červená cibule déle čerstvá a můžete ji využít i jinými způsoby. Jak na ni Vám ukážeme v tomto receptu.

Bzenecký ocot jablčný

Ingrediencie

Príprava

  1. Cibuli si oloupejte a rozpulte. Poté ji nakrájejte na tenká půlkolečka.
  2. Do rendlíku si dejte vodu, jablečný ocet, třtinový cukr a sůl. Vše přiveďte k varu, poté stačí provařit cca minutu a odstavte.
  3. Cibuli si dejte do sklenice a zalijte ji octovým rozvarem. Sklenici zavíčkujte a nechce ji vychladnout. Když už je vychladlá na pokojovou teplotu, vložte sklenici do lednice (doporučuji konzumovat až druhý den, kdy je už cibule hezky odleželá).

Dobrou chuť!


AUTOR RECEPTU

Celé svoje poslanie vidí v zaujímavej práci, ktorá ju napĺňa a nesmierne baví. Navyše robí to, čo môže priniesť lásku každému človeku na svete, pretože ako všetci vieme, "láska ide cez žalúdok". Nemusíte tráviť hodiny v kuchyni, aby ste ju mohli niekomu odovzdať, stačí, ak dostanete chuť na dobré varenie a pravá láska môže byť na svete. Pozrite si niektoré z jej receptov a možno si ich zamilujete. A kto vie, možno sa vďaka nim niekto zamiluje do vás.

Viac jej receptov


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu