Bára Navrátilová

Omáčka z pečených rajčat, česneku a cibule

Chcete si udělat rychlou rajčatovou omáčku, která nebude náročná na přípravu? S tímto receptem šoupnete vše potřebné do trouby, rozmixujete a máte hotovo!

Bzenecký ocot Balsamico di Modena

Ingrediencie

2 porce 

  • gnocchi
  • balení cherry rajčat
  • 2 bílé cibule nebo 3 šalotky
  • alespoň 6 stroužků česneků
  • půlka smetany na vaření
  • bazalka čerstvá nebo sušená
  • parmazán
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • Bzenecký ocet Balsamico di Modena

Príprava

  1. Nejprve si připravíme rajčata, oloupané cibule nakrájené na proužky a oloupaný česnek. Dáme vše do zapékací mísy, zalijeme olivovým olejem, zakápneme Bzeneckým balsamicem z Modeny a dáme péct alespoň na 180 stupňů na 20 minut.
  2. Po upečení přidáme smetanu a bazalku, rozmixujeme ponorným mixérem a dochutíme solí a pepřem.
  3. Uvaříme si gnocchi dle návodu a můžeme podávat zasypané parmazánem s lístky čerstvé bazalky.

Dobrou chuť!



Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu