Chcete si udělat rychlou rajčatovou omáčku, která nebude náročná na přípravu? S tímto receptem šoupnete vše potřebné do trouby, rozmixujete a máte hotovo!
Nejprve si připravíme rajčata, oloupané cibule nakrájené na proužky a oloupaný česnek. Dáme vše do zapékací mísy, zalijeme olivovým olejem, zakápneme Bzeneckým balsamicem z Modeny a dáme péct alespoň na 180 stupňů na 20 minut.
Po upečení přidáme smetanu a bazalku, rozmixujeme ponorným mixérem a dochutíme solí a pepřem.
Uvaříme si gnocchi dle návodu a můžeme podávat zasypané parmazánem s lístky čerstvé bazalky.
Kniha 100 receptov na stiahnutie ZADARMO a ďalšia pravidelná inšpirácia
Pridajte sa k nám a získajte online knihu plnú skvelých receptov. Čas od času vám tiež pošleme naše nové recepty, tipy na zaváranie a nakladanie aj informácie o najnovších súťažiach.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947