Redakcia

Pikantní hořčice

Máte rádi pikantní hořtici? Pojďte si s námi připravit domácí! 

Bzenecký liehový kvasný ocot

Ingrediencie

  • 1 kg cibule
  • 1 balíček Deko
  • 1,5 dl cukr krystal
  • 2 dl Bzenecký kvasný lihový ocet
  • 5 - 10 ks feferonka
  • 1 kg zelená paprika
  • 2 dl olej
  • 1 kg rajče
  • 2 dl plnotučná hořčice
  • 10 g česnek

Príprava

  1. Všechnu zeleninu důkladně očistíme a pomeleme na mlýnku.
  2. K pomleté směsi přidáme olej, Deko, cukr, Bzenecký ocet a uvedené množství plnotučné hořčice.
  3. Všechno spolu vaříme asi 30 minut.
  4. Rozvařenou směs rozmixujeme a hotovou domácí pikantní hořčici plníme do sklenic.
  5. Zavíčkujeme a podáváme podle chuti.


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu