Nejprve si připravíme kuřecí maso, nakrájíme si ho na takové kousky, které nám půjdou dobře napichovat.
Kuřecí maso si naložíme do marinády, kterou připravíme smícháním olivového oleje, čerstvé citronové šťávy, červeného vinného Bzeneckého octa, dijonské hořčice, čerstvého česneku a sušeného oregana. Naložené maso necháme chvilku odpočívat a mezitím si nekrájíme zeleninu na špízy.
Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka, cuketu také nakrájíme na kolečka a papriky nakrájíme na obdélníčky tak, aby nám šla dobře napichovat.
Zeleniny na střídačku s masem napíchneme na špejli a dáme na gril.
Kniha 100 receptov na stiahnutie ZADARMO a ďalšia pravidelná inšpirácia
Pridajte sa k nám a získajte online knihu plnú skvelých receptov. Čas od času vám tiež pošleme naše nové recepty, tipy na zaváranie a nakladanie aj informácie o najnovších súťažiach.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947