Karolína Kounová Roubíčková

Svěží broskvová salsa

Už jsou k dostání šťavnaté a čerstvé broskve, tak co kdybychom si s nimi připravili něco dobrého? Salsu můžete použít jako jednu z příloh třeba k nachos, vynikající ale taky bude ke grilovanému masu, anebo jí parťáka určitě najdete sami podle svých chutí. Důležité je, že chuť broskví skvěle podpoří čerstvý koriandr a zejména červený vinný ocet, který podtrhne jejich ovocné tóny.

Bzenecký vínný ocot červený

Ingrediencie

Príprava

  1. Broskve omyjeme, zbavíme pecky a nakrájíme na drobné kostičky, červenou cibuli nasekáme nadrobno.
  2. Broskve a cibuli nasypeme do misky, přidáme nasekaný koriandr a zakápneme vinným octem a olivovým olejem.
  3. Salsu nakonec dochutíme špetkou soli a promícháme.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Blog založila, aby svoju vášeň posunula ďalej ako za prah vlastnej kuchyne. Blog sa pre ňu stal aj terapiou v každodennom živote a je zásobárňou osvedčených receptov pre lepší deň. Dúfa, že jej záujem a posadnutosť dobrým jedlom sa tak trochu prenesie aj na vás a budete si tú nekonečnú vášeň pre jedlo užívať spolu!

Více jejích receptů

Karolína Kounová Roubíčková

foodblogerka


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu