Bára Navrátilová

Pečený losos se salátem

Udělejte si lehký oběd plný chutí s tímto receptem na pečeného lososa se salátem dle vaší chuti osvěžený o pár kapek speciálu na saláty.

Bzenecký ocet vinný bílý

Ingredience

  • losos
  • 1 ČL bílého vinného Bzeneckého octa
  • čerstvé bylinky – tymián a rozmarýn
  • olivový olej
  • Speciál na saláty Bzenecký ocet
  • zelenina na salát
  • balkánský sýr

Příprava

  1. Nejprve si připravíme pečeného lososa. Smícháme vinný bílý ocet, olej a čerstvé bylinky a následně touto směsí pomažeme lososa.
  2. Takto připraveného ho strčíme do trouby na 180 stupňů na 10 až 15 minut.
  3. Mezitím si připravíme náš oblíbený salát jako přílohu. My jsme zvolili rajčata, okurky, olivy a balkánský sýr, to vše osvěžené o pár kapek Bzeneckého Speciálu na saláty.
  4. Po upečení lososa můžeme společně podávat.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.

Více receptů autora

Bára Navrátilová

recepty pro sociální sítě a blog


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu

Záložka