Nakládané delikatesy jako dárek
Vyměňte obligátní lahvinku nebo bonboniéru za originální dárek pro své blízké. Sami si vytvořte nakládané delikatesní pochoutky, třeba houby po italsku, mrkev s bílou ředkví, křupavou cuketu nebo pikantní vejce a překvapte své přátele jedinečnými nakládanými specialitami v krásných sklenicích. Výraznou chuťovou tečku jim dodá nálev dochucený bzeneckými octy – lihovým, jablečným nebo vinným. Určitě zabodujete!
Jak nakládat delikatesy? Radí Slanej Tom
Nakládat utopence nebo hermelín je česká klasika, ale už jste zkoušeli originální recepty například na okurkový relish nebo švestkovou BBQ omáčku? S těmito recepty potěšíte každého gurmána.
Okurkový relish
Švestková BBQ omáčka
ASIJSKÝ SALÁTEK S MRKVÍ A ZELÍM
Nakládané vejce
Inspirujte se recepty
Rady a tipy / Blog
Zajímá vás, jaké octy jsou nejlepší pro dokonalou a nezaměnitelnou chuť nakládaných delikates? Rádi byste objevili tipy a triky na nakládání zeleniny a dalších pochoutek? Objevte užitečné informace a inspirace pro vaše domácí nakládání!
V čem se liší nakládání a zavařování
Nakládání a zavařování jsou dva různé způsoby uchovávání potravin. Zatímco nakládané potraviny, jako je zelí, zelenina, houby nebo maso v marinádě, se připravují k rychlé... Přejít na článek
Houby vhodné pro nakládání a pár rad k nim
Léto je v plném proudu a s ním i sezóna nakládání. Proto vám přinášíme tipy k nakládání lahodných houbových specialit. Nakládání hub je skvělý způsob, jak uchovat chutě lesa... Přejít na článek