Zavařujeme a nakládáme

Recepty

Bzenecký lihový ocet

Je nejvhodnější pro nakládání a zavařování. Svou koncentrací dokáže uchovat potraviny konzervované a nedopustí, aby se v nálevu množily nebezpečné mikroorganizmy. Je svým složením pro zavařování i chuťově jedinečný, oproti ostatním lihovým octům na trhu totiž obsahuje karamel a voňavý estragon.

Více k lihovým octům

Jak správně zavařovat? Radí Máma z gruntu

Zavařujete nebo nakládáte zeleninu, maso, ryby či hříbky už léta? Chcete se poučit či načerpat nové nápady? Nebo teprve začínáte a chcete uchovat vlastní výpěstky na později? Máme pro Vás pár rad od zkušené pěstitelky a hospodyně Veroniky Gruntové, která vede projekt Máma z gruntu.

Rady a tipy / Blog

Zajímá Vás, jak vybírá octy k dochucování šéfkuchař? Chcete začít nebo se zdokonalit v zavařování? Hledáte tipy na biologicky odbouratelné čištění v domácnosti? Chtějte se dozvědět víc!

Archív

Kdo Vám radí a inspiruje Vás?

Její projekt Máma z gruntu je přesně o tom, jak Veronika žije - o životě na vesnici, o zahradničení, zpracování úrody a hlavně o sezónních receptech. Chce svým čtenářům ukázat, že soběstačnost a dovednosti jako je pěstování, zavařování a nakládaní nepatří jen do rukou našich babiček, ale mají své místo jak v moderní gastronomii, tak v běžné kuchyni.

blog autorky

Veronika Gruntová

odbornice na zavařování

Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu