Karolína Kounová Roubíčková

Jablečný koktejl s octem a skořicí

Jaro se kvapem blíží, už je cítit ve vzduchu a online svět zaplavily recepty na různé detoxy a přípravky k pročistění organismu. Jsem ale ráda, že máme okolo sebe lidi, kteří tuhle detox mánii dokážou vyvrátit, protože je to spíše marketing než cokoliv jiného. Když ale přesto budete chtít spolu s příchodem jara trochu nakopnout metabolismus, určitě zkuste tento recept. Asi znáte rady, že k tomu pomáhá jablečný ocet, který se doporučuje pít ráno nalačno. Zkuste to trochu stylově s koktejlem z jablečného moštu se skořicí k snídani, která vše taky podpoří.

Bzenecký ocet jablečný

Ingredience

Na 2 porce:

Příprava

  1. Ideálně do šejkru naliju vychlazený jablečný mošt, jablečný ocet a nakonec přidám i skořici.
  2. Všechno společně pořádně promíchám a koktejl naliju do dvou vysokých skleniček, kam je fajn přidat ještě ledovou tříšť.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Blog založila proto, aby se její vášeň dostala dál, než jen na práh vlastní kuchyně. Blog se pro ni stal i terapií v běžném životě a je zásobárnou vyzkoušených receptů pro lepší den. Věří, že její zájmem a posedlost dobrým jídlem se tak trochu přenese i na vás a budete si společně užívat tu nikdy neutuchající vášeň pro jídlo! 

Více jejích receptů

Karolína Kounová Roubíčková

foodblogerka


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu