Maso nejprve z obou stran trochu osolím. Potom ho opeču na másle nejprve kůží dolů dozlatova, potom otočím a nechám zatáhnout.
Opečené maso vyndám z pánve a ve výpeku nechám zesklovatět najemno nasekanou cibuli. K cibuli vrátím zpět maso kůží nahoru a vše zaliju bílým vinným octem.
Do pánve přihodím tymián, přiklopím pokličkou a nechám asi 10 minut dusit. Potom odklopím pokličku, tekutinu nechám zredukovat, dosolím, opepřím a podávám s bramborem nebo třeba jenom chlebem.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Blog založila proto, aby se její vášeň dostala dál, než jen na práh vlastní kuchyně. Blog se pro ni stal i terapií v běžném životě a je zásobárnou vyzkoušených receptů pro lepší den. Věří, že její zájmem a posedlost dobrým jídlem se tak trochu přenese i na vás a budete si společně užívat tu nikdy neutuchající vášeň pro jídlo!
Kniha 100 receptů ke stažení ZDARMA a další pravidelná inspirace
Přidejte se k nám a získejte online knihu plnou skvělých receptů. Čas od času vám také pošleme naše nové recepty, tipy na zavařování a nakládání i informace o nejnovějších soutěžích.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947