Bára Navrátilová

Pomazánka s jarní cibulkou

Krémová, svěží a plná chuti! Přesně taková je naše nová pomazánka, na které je vedle její chuti nejlepší její rychlá příprava. Má vám přijít návštěva a zapomněli jste na občerstvení? Připravte jim tuto pomazánku a uvidíte, že vás určitě nezklame a vaši návštěvu příjmně překvapí. Pomazánka se také skvěle hodí jako rychlá večeře nebo svačina s sebou na cesty.

Bzenecký Speciál na saláty

Ingredience

 

  • bagetu nebo zeleninu (mrkev, okurek, papriku)

Příprava

  1. Lučinu smícháme s jogurtem a nakrájenou jarní cibulkou.
  2. Ve druhé misce si připravíme zálivku. Smícháme olivový olej, Bzenecký ocet, pepř, sůl a agávový sirup. Vše promícháme metličkou.
  3. Pomazánku servírujeme na talíř a pokapeme zálivkou. Podáváme s bagetkou nebo krájenou zeleninou.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.

Více receptů autora

Bára Navrátilová

recepty pro sociální sítě a blog


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu

Záložka