Bára Navrátilová

Sendvič s balzamikovými rajčaty

Rychlé pohoštění pro rodinu či přátele, kterým ohromíte.

Bzenecký ocet Balsamico di Modena

Ingredience

Na 2 sendviče:

Příprava

  1. Bryndzu smícháme se zakysanou smetanou a opepříme (solit nemusíme, bryndza je slaná dost).
  2. Bagetku rozkrojíme a opečeme na pánvi pokapanou olivovým olejem.
  3. Cherry rajčata smažíme na olivovém oleji, přidáme dvě lžíce Balsamico di Modena a čerstvou nasekanou bazalku.
  4. Nakonec na bagetu natřeme pomazánku a přidáme balzamiková rajčata.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.

Více receptů autora

Bára Navrátilová

recepty pro sociální sítě a blog


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu

Záložka