Bryndzu smícháme se zakysanou smetanou a opepříme (solit nemusíme, bryndza je slaná dost).
Bagetku rozkrojíme a opečeme na pánvi pokapanou olivovým olejem.
Cherry rajčata smažíme na olivovém oleji, přidáme dvě lžíce Balsamico di Modena a čerstvou nasekanou bazalku.
Nakonec na bagetu natřeme pomazánku a přidáme balzamiková rajčata.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.
Kniha 100 receptů ke stažení ZDARMA a další pravidelná inspirace
Přidejte se k nám a získejte online knihu plnou skvělých receptů. Čas od času vám také pošleme naše nové recepty, tipy na zavařování a nakládání i informace o nejnovějších soutěžích.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947