Jarní cibulku nakrájejte na kolečka, včetně zelené nati.
Zelenou petrželku nasekejte nahrubo.
Všechny suroviny dejte do mísy. Ideální, a na pohled velice hezké je, když suroviny rozdělíte do mísy na výseče. Salát pak smíchejte až těsně před servírováním.
Z olivového oleje, bílého vinného octa, soli a černého pepře umíchejte zálivku. Ideálně metličkou.
Touto zálivkou přelijte suroviny v míse a promíchejte. Ihned podávejte.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Blog Bohyně kuchyně odstartoval v roce 2012. Přináší inspiraci na každodenní vaření, slavnostní obědy, vymazlené dezerty, ale i tipy kde se dobře najíst a kam cestovat. Najdete na něm všechno k tomu, abyste se staly bohyněmi ve své vlastní kuchyni. Za octovými inspiracemi stojí jedna z duší blogu, Alena Kolaříková.