Redakce

Kopr v octě

Kopr se hodí do různách pokrmů, pojďme ho společně naložit do octa.

Bzenecký ocet kvasný lihový

Ingredience

Příprava

  1. Vodu přivedeme k varu a přilijeme Bzenecký ocet.
  2. Mladý a čerstvě natrhaný kopr nasekáme nadrobno a napěchujeme do sklenice (250 ml).
  3. Prosypeme ho solí a zalijeme horkým nálevem. Ihned uzavřeme víčkem.
  4. Vychladlé sklenice skladujeme v suchu a temnu.
  5. Takto sterilovaný kopr v octě dále využijeme při přípravě polévek nebo omáček; sterilovaný vydrží minimálně 3 měsíce. 

Dobrou chuť!



Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu