Romana Böhmová

Mangová salsa

Mangová salsa je má oblíbená nejen jako příloha ke grilovanému masu, hodí se skvěle ale i k trhanému masu nebo jen tak jako osvěžení vašeho salátu.

Bzenecký Speciál na saláty

Ingredience

Příprava

  1. Červenou cibuli si nakrájíme na drobné kostičky, přidáme ocet na saláty a osolíme. Vše dobře pomocí lžíce promícháme a necháme odležet.
  2. Mezitím si oloupeme mango a avokádo, odstraníme pecky a nakrájíme na kostičky. Přidáme společně s koriandrem do misky k červené cibuli a zakapeme šťávou z limety.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Veškeré své poslání vidí v zajímavé práci, která ji naplňuje a neskutečně baví. A navíc dělá to, co každému člověku na světě může přinést lásku, protože jak všichni víme, „láska prochází žaludkem“. Nemusíte trávit hodiny v kuchyni, abyste ji někomu předali, stačí jen přijít na chuť dobrému vaření a pravá láska může být na světě. Podívejte se na některé z jejích receptů a třeba si je zamilujete. A kdo ví, možná se díky nim zamiluje někdo do vás.

Více jejích receptů

Romana Böhmová

foodblogerka


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu