Romana Böhmová

Nakládaná červená cibule

Díky nakládání Vám vydrží červená cibule déle čerstvá a můžete ji využít i jinými způsoby. Jak na ni Vám ukážeme v tomto receptu.

Bzenecký ocet jablečný

Ingredience

Příprava

  1. Cibuli si oloupejte a rozpulte. Poté ji nakrájejte na tenká půlkolečka.
  2. Do rendlíku si dejte vodu, jablečný ocet, třtinový cukr a sůl. Vše přiveďte k varu, poté stačí provařit cca minutu a odstavte.
  3. Cibuli si dejte do sklenice a zalijte ji octovým rozvarem. Sklenici zavíčkujte a nechce ji vychladnout. Když už je vychladlá na pokojovou teplotu, vložte sklenici do lednice (doporučuji konzumovat až druhý den, kdy je už cibule hezky odleželá).

Dobrou chuť!


AUTOR RECEPTU

Veškeré své poslání vidí v zajímavé práci, která ji naplňuje a neskutečně baví. A navíc dělá to, co každému člověku na světě může přinést lásku, protože jak všichni víme, „láska prochází žaludkem“. Nemusíte trávit hodiny v kuchyni, abyste ji někomu předali, stačí jen přijít na chuť dobrému vaření a pravá láska může být na světě. Podívejte se na některé z jejích receptů a třeba si je zamilujete. A kdo ví, možná se díky nim zamiluje někdo do vás.

Více jejích receptů


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu