Vejce oloupeme, urovnáme do sklenice s uzávěrem a proložíme proužky červené papriky, plátky česneku a kousky čerstvého kopru nebo jiné bylinky.
Nálev svaříme, necháme prochladnout a ještě vlažným zalijeme vejce.
Sklenici dobře uzavřeme a necháme v chladničce odležet aspoň 3 dny.
Nakládaná vejce můžeme použít na chlebíčky, studené mísy nebo je obložíme nakládanou zeleninou, pokapeme majonézou a se slanými rohlíky podáváme jako rychlou pikantní večeři.
Kniha 100 receptů ke stažení ZDARMA a další pravidelná inspirace
Přidejte se k nám a získejte online knihu plnou skvělých receptů. Čas od času vám také pošleme naše nové recepty, tipy na zavařování a nakládání i informace o nejnovějších soutěžích.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947