Chcete si udělat rychlou rajčatovou omáčku, která nebude náročná na přípravu? S tímto receptem šoupnete vše potřebné do trouby, rozmixujete a máte hotovo!
Nejprve si připravíme rajčata, oloupané cibule nakrájené na proužky a oloupaný česnek. Dáme vše do zapékací mísy, zalijeme olivovým olejem, zakápneme Bzeneckým balsamicem z Modeny a dáme péct alespoň na 180 stupňů na 20 minut.
Po upečení přidáme smetanu a bazalku, rozmixujeme ponorným mixérem a dochutíme solí a pepřem.
Uvaříme si gnocchi dle návodu a můžeme podávat zasypané parmazánem s lístky čerstvé bazalky.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.
Kniha 100 receptů ke stažení ZDARMA a další pravidelná inspirace
Přidejte se k nám a získejte online knihu plnou skvělých receptů. Čas od času vám také pošleme naše nové recepty, tipy na zavařování a nakládání i informace o nejnovějších soutěžích.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947