Bára Navrátilová

Velikonoční vajíčková pomazánka

Jak využít velikonoční vejce na tvrdo od koledníků? No přece na vajíčkovou pomazánku!

Bzenecký Speciál na saláty

Ingredience

  • 4 ks vařená vejce
  • 1 ks jarní cibulka
  • 200 g lučiny
  • 4 lžíce majonézy
  • 1 lžička dijonská hořčice
  • sůl a pepř
  • bageta nebo chleba
  • pažitka a ředkvičky k podávání
  • 2 lžičky speciálu na saláty s chutí bylinek

Příprava

  1. Tuhle klasiku si minimálně jednou ročně připravuje snad každá rodina. Potřebujeme na ni jen pár surovin, výsledek je však vynikající. 
  2. Uvařená vejce oloupeme, nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Přidáme na kolečka pokrájenou jarní cibulku, lučinu, majonézu a hořčici. Vše spolu dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem.
  3. Hotovou pomazánku mažeme na bagetku, posypeme nasekanou pažitkou a ozdobíme ředkvičkami.

Dobrou chuť!



Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu