Tuhle klasiku si minimálně jednou ročně připravuje snad každá rodina. Potřebujeme na ni jen pár surovin, výsledek je však vynikající.
Uvařená vejce oloupeme, nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Přidáme na kolečka pokrájenou jarní cibulku, lučinu, majonézu a hořčici. Vše spolu dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Hotovou pomazánku mažeme na bagetku, posypeme nasekanou pažitkou a ozdobíme ředkvičkami.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.
Kniha 100 receptů ke stažení ZDARMA a další pravidelná inspirace
Přidejte se k nám a získejte online knihu plnou skvělých receptů. Čas od času vám také pošleme naše nové recepty, tipy na zavařování a nakládání i informace o nejnovějších soutěžích.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947