Nakládáme delikatesy


Vyměňte obligátní lahvinku nebo bonboniéru za originální dárek pro své blízké. Sami si vytvořte nakládané delikatesní pochoutky, třeba houby po italsku, mrkev s bílou ředkví, křupavou cuketu nebo pikantní vejce a překvapte své přátele jedinečnými nakládanými specialitami v krásných sklenicích. Výraznou chuťovou tečku jim dodá nálev dochucený bzeneckými octy – lihovým, jablečným nebo vinným. Určitě zabodujete!
Nakládat utopence nebo hermelín je česká klasika, ale už jste zkoušeli originální recepty například na okurkový relish nebo švestkovou BBQ omáčku? S těmito recepty potěšíte každého gurmána.
NAKLÁDANÉ HOUBY PO ITALSKU
NAKLÁDANÉ HOUBY NA KYSELO
Okurkový relish
Švestková BBQ omáčka
ASIJSKÝ SALÁTEK S MRKVÍ A ZELÍM
Nakládané vejce
Zajímá vás, jaké octy jsou nejlepší pro dokonalou a nezaměnitelnou chuť nakládaných delikates? Rádi byste objevili tipy a triky na nakládání zeleniny a dalších pochoutek? Objevte užitečné informace a inspirace pro vaše domácí nakládání!
Nakládání a zavařování jsou dva různé způsoby uchovávání potravin. Zatímco nakládané potraviny, jako je zelí, zelenina, houby nebo maso v marinádě, se připravují k rychlé... Přejít na článek
Léto je v plném proudu a s ním i sezóna nakládání. Proto vám přinášíme tipy k nakládání lahodných houbových specialit. Nakládání hub je skvělý způsob, jak uchovat chutě lesa... Přejít na článek
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947