Druhy octů: kam který patří?
Naprosto bez mučení vám hned na začátku přiznám, že to není dlouho, kdy jsem doma používala jen pár druhů octů. Zcela zásadně to ale změnily emaily s Bárou, která mi dala šanci... Přejít na článek
Naprosto bez mučení vám hned na začátku přiznám, že to není dlouho, kdy jsem doma používala jen pár druhů octů. Zcela zásadně to ale změnily emaily s Bárou, která mi dala šanci... Přejít na článek
Když se řekne ocet, většina z nás se zatváří kysele až opovržlivě. Bereme ho jako normální, naprosto všední věc, která prostě patří do našich spíží stejně jako olej, sůl,... Přejít na článek
Ocet balsamico jsme v Česku objevili s prvními výlety do ciziny. Jeho jemná chuť a krémová struktura z něj dělá to nejlepší dochucovadlo salátů, hotových jídel i dezertů. Jeho velkou... Přejít na článek
Zálivka na saláty, úprava ryb a mořských plodů, dochucování marinád nebo polévek a dokonce i jako přísada do ovocných salátů. Do čeho všeho se hodí vinný ocet a jak ho nejlépe... Přejít na článek
O jablečném octu se často mluví v superlativech jako o zázračném prostředku na hubnutí nebo snižování hladiny cholesterolu. Jak je to s jablečným octem doopravdy, jak vzniká a k čemu... Přejít na článek
Ze zkušenosti vím, že má spoustu lidí ostych používat jiný ocet než obyčejný, kvasný lihový, na který je každý z nás zvyklý. Kvasný lihový ocet používám nejen v kuchyni na... Přejít na článek
Mezi klasické kulinářské ingredience patří ocet. Octů je ale několik druhů, a ne pro všechna jídla se každý hodí. Pokud máte „ocet“ spojený jen s klasickým octem, pak vám chceme... Přejít na článek
Pálení v nose, rýma a ucpaný nos jsou výsledkem zánětu nosní sliznice, která způsobuje překrvení nosu a jeho následné ucpání, Tlak se projevuje kolem očí a nosu, spolu s bolestmi... Přejít na článek
Ocet sehrává v kuchyni důležitou úlohu, ale nesmíte podcenit jeho správný výběr. Mnohé hospodyně používají pro všechna dochucení jeden jediný typ octa – kvasný lihový. Bzenecký... Přejít na článek
Znáte ovocné octy? Nepodceňujte jejich výběr při dochucování. Tváří se skromně, v kuchyni s ním však dokážete divy. A stačí tak málo. Zajímavý recept, čerstvé suroviny a při... Přejít na článek
Mezi klasické kulinářské ingredience patří ocet. Octů je ale několik druhů, a ne pro všechna jídla se každý hodí. Pokud máte „ocet“ spojený jen s klasickým octem, pak vám chceme... Přejít na článek
Použití různých druhů octa v kuchyni může být docela věda. Který se na co hodí a kdy je vhodnější nějaký jiný? Není nic horšího, než když do určitého pokrmu použijete... Přejít na článek
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947