
V čem se liší nakládání a zavařování
Nakládání a zavařování jsou dva různé způsoby uchovávání potravin. Zatímco nakládané potraviny, jako je zelí, zelenina, houby nebo maso v marinádě, se připravují k rychlé... Přejít na článek
Nakládání a zavařování jsou dva různé způsoby uchovávání potravin. Zatímco nakládané potraviny, jako je zelí, zelenina, houby nebo maso v marinádě, se připravují k rychlé... Přejít na článek
Léto je v plném proudu a s ním i sezóna nakládání. Proto vám přinášíme tipy k nakládání lahodných houbových specialit. Nakládání hub je skvělý způsob, jak uchovat chutě lesa... Přejít na článek
Nakládání nepatří ke způsobům jak se zbavit méně kvalitní zeleniny. Kvalita výsledného produktu přímo závisí na kvalitě surovin, které použijete. Veronika Gruntová, zkušená... Přejít na článek
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947