Bára Navrátilová

Hummus s červenou paprikou

Hummus najdete v obchodech úplně běžně, ale zkoušeli jste si ho už někdy připravit doma?

BIO ocet lihový

Ingredience

  • 1 plechovky cizrny
  • 2 PL Tahini 
  • 1 PL vody z cizrny
  • zavařené paprika od Mámy z Gruntu s lihovým octem z Bzence
  • 1 PL sladké červené papriky
  • 2 stroužky česneku
  • olivový olej
  • drcený kmín
  • sůl

Příprava

  1. Všechny ingredience dáme do mixéru a postupně mixujeme přibližně 30 sekund a podle potřeby promícháváme, dokud nebude humus zcela rozmixován. 
  2. Před podáváním můžeme humus ozdobit na kostičky nakrájenou červenou paprikou a sezamem nebo čerstvými bylinkami. Podáváme se zeleninovými tyčinkami nebo čerstvým pečivem.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.

Více receptů autora

Bára Navrátilová

recepty pro sociální sítě a blog


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu

Záložka