zavařené paprika od Mámy z Gruntu s lihovým octem z Bzence
1 PL sladké červené papriky
2 stroužky česneku
olivový olej
drcený kmín
sůl
Příprava
Všechny ingredience dáme do mixéru a postupně mixujeme přibližně 30 sekund a podle potřeby promícháváme, dokud nebude humus zcela rozmixován.
Před podáváním můžeme humus ozdobit na kostičky nakrájenou červenou paprikou a sezamem nebo čerstvými bylinkami. Podáváme se zeleninovými tyčinkami nebo čerstvým pečivem.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.
Kniha 100 receptů ke stažení ZDARMA a další pravidelná inspirace
Přidejte se k nám a získejte online knihu plnou skvělých receptů. Čas od času vám také pošleme naše nové recepty, tipy na zavařování a nakládání i informace o nejnovějších soutěžích.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947