Bára Navrátilová

Salát Nicoise

Směs čerstvé a vařené zeleniny může vypadat zvláštně, ale garantujeme vám, že salát Niçoise si zamilujete! Během chvilky máte připravenou originální a zdravou pochoutku pro rodinu nebo návštěvu. Jdeme na to.

Bzenecký ocet vinný červený

Ingredience

Na 4 porce:

  • 500 g brambor
  • 250 g zelených fazolek
  • 1 plechovku tuňáka
  • 4 vejce
  • 1 ledový salát / jedno balení mix salátů
  • hrst černých oliv
  • 3 rajčata

Na zálivku:

 

Příprava

  1. Nakrájené brambory dáme vařit do hrnce a ke konci vaření k nim na 5 minut přidejte fazolky. Směs sceďte a nechte vychladnout.
  2. Mezitím si dejte na 8 minut vařit vejce, nakrájejte rajčata a olivy.
  3. Zachyťte do mističky olej z tuňáka a přidejte k němu Bzenecký červený vinný ocet, hořčici, majonézu, sůl a pepř a dobře promíchejte.
  4. Nakonec smíchejte všechnu zeleninu s tuňákem dohromady, zakápněte zálivkou a přidejte rozkrojené vejce.

Dobrou chuť!



Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu