Ingredience
Na 4 porce:
- 500 g brambor
- 250 g zelených fazolek
- 1 plechovku tuňáka
- 4 vejce
- 1 ledový salát / jedno balení mix salátů
- hrst černých oliv
- 3 rajčata
Na zálivku:
- 2 lžíce Bzeneckého červeného vinného octa
- 1 lžíci hrubozrnné hořčice
- 1 lžíci majonézy
- sůl a pepř
Příprava
- Nakrájené brambory dáme vařit do hrnce a ke konci vaření k nim na 5 minut přidejte fazolky. Směs sceďte a nechte vychladnout.
- Mezitím si dejte na 8 minut vařit vejce, nakrájejte rajčata a olivy.
- Zachyťte do mističky olej z tuňáka a přidejte k němu Bzenecký červený vinný ocet, hořčici, majonézu, sůl a pepř a dobře promíchejte.
- Nakonec smíchejte všechnu zeleninu s tuňákem dohromady, zakápněte zálivkou a přidejte rozkrojené vejce.
Dobrou chuť!