Redakce

Naložený křen

Chutný domácí křen k Vašemi grilování!

Bzenecký ocet kvasný lihový

Ingredience

Příprava

  1. Křen oloupeme a nastrouháme najemno. Z daného množství bychom měli mít aspoň 220 g strouhaného křenu. Pokud je váha nižší, přidáme ještě křen a nastrouháme jej.
  2. Připravíme si nálev. V kastrolu svaříme Bzenecký ocet s cukrem a solí. Následně vaříme asi 5 minut.
  3. Pak vsypeme křen a vaříme asi ještě 1 - 2 minuty.
  4. Křenovou hmotou naplníme připravené sklenice, pořádně je uzavřeme a asi týden necháme uležet.
  5. Nakládaný křen podáváme ke grilovaným masům. 


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu