Bára Navrátilová

Okurkový salát

Tento okurkový salát na styl tzatziky je lehký, krémový a plný chuti. Hodí se skvěle jako příloha k masu, grilované zelenině nebo jen tak samotný. Připravte si ho během chvilky spolu s námi!

BIO kvasný jablečný ocet

Ingredience

  • 2 ks okurky
  • 150 g zakysané smetany
  • 2 PL jablečného octa
  • polovina PL krupicového cukru
  • polovina ČL soli
  • 1 svazek kopru

Příprava

  1. Okurky si nakrájíme natenko na mandoli?ne? a dáme je do velke? mi?sy.
  2. Zvlášť smi?cháme zakysanou smetanu, ocet, cukr a su?l. Touto za?livkou pr?elijeme okurky.
  3. Směs posypeme nasekany?m koprem a promi?cháme. Pr?iklopíme a uloz?íme nejme?ne? na hodinu (klidne? i pr?es noc) do lednice. C?i?m de?le necháme salát odležet, ti?m bude chut? intenzivne?js?i?. A můžeme servírovat!

Dobrou chuť!



Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu