Redakce
Pikantní utopenci II.
Utopenci jsou klasickou pochutinou k pivu, pojďme si je spolu připravit na jiný způsob než minule!
Ingredience
Na nálev:
- 4 litry převařené vody
- litru Bzeneckého kvasného lihového octa
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 2 lžíce kremžské hořčice
- Chilli paprička (dle chuti)
- 1 lžíce grilovacího koření
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžíce mleté papriky
- 5 - 7 lžiček soli
- 2 lžíce cukru
- 1 lžíce vegety
- 4 kuličky nového koření
- 6 - 10 cibulí
dále:
- asi 25 špekáčků
- cibule
- feferonka (dle chuti)
Příprava
- Do sklenice naskládáme rozkrojené špekáčky, prokládáme cibulí, můžeme přidat feferonku a zalijeme vlažným nálevem.
- Necháme uležet v lednici minimálně týden.