Autor receptu

Bára Navrátilová
obsah pro sociální sítě a blog
Na zálivku:
Dýni oloupeme a nakrájíme na malé kostky. V malé misce si s mícháme olej, sušený česnek a římský kmín. Tuto směs nalijeme na kousky dýně a promícháme.
Takto připravenou dýni rozložíme na plech s pečicím papírem a pečeme na 200 stupňů 20-30 minut doměkka (záleží, jak uzrálou dýni máte a jak velké kousky jste nakrájeli).
Mezitím si uvaříme kuskus a připravíme zálivku z oleje, Bzeneckého octa Speciálu na saláty a pár kapek citronu.
Upečenou dýni smícháme s kuskusem, cibulkou nakrájenou na tenká kolečka a sušenými rajčaty. Nakonec zakápneme zálivkou a promícháme.
Dobrou chuť!
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic