Karolína Kounová Roubíčková

Vajíčkové sendviče

Pomalu, ale jistě se nám blíží Velikonoce a mě je jasné, že budete hledat recepty, kde využijete vykoledovaná vejce, takže jsem si pro vás jeden takový recept připravila. Možná vám tohle bude připadat jako další nudný recept na vajíčkový salát, ale pozor! Tohle není ten stejný nudný vajíčkový salát, který najdete všude možně. Tenhle je s čerstvou karotkou a medvědím česnekem. Jsou v něm samé kvalitní ingredience, takže bych se nebála ho dát s klidem i dětem.

Bzenecký Speciál na saláty

Ingredience

Na 1 porci:

Příprava

  1.  Vejce buď nasekám nožem nahrubo nebo ještě lépe použiju protlačovací mřížku na bramborový salát.
  2.  K vejcím přimíchám tvaroh, karotku a nasekaný medvědí česnek.
  3.  Salát nakonec dochutím salátovým octem a špetkou soli. Nejlepší je salát nechat odležet alespoň půl hodiny.

Tip: Pokud chcete salát plnit do senvičů, doporučuju větší plátky toustového chleba, které se před plněním zlehka nasucho opečou. Chleba se pak nerozmočí a vydrží třeba i na cesty.


Autor receptu

Blog založila proto, aby se její vášeň dostala dál, než jen na práh vlastní kuchyně. Blog se pro ni stal i terapií v běžném životě a je zásobárnou vyzkoušených receptů pro lepší den. Věří, že její zájmem a posedlost dobrým jídlem se tak trochu přenese i na vás a budete si společně užívat tu nikdy neutuchající vášeň pro jídlo! 

Více jejích receptů

Karolína Kounová Roubíčková

foodblogerka


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu