Karolína Kounová Roubíčková

Zázvorová limonáda s jablečným octem

Čerstvá osvěžující limonáda, která se hodi v každém ročním období.

Bzenecký ocet jablečný

Ingredience

Na 2 porce:

  • 2 cm kus zázvoru
  • 2 lžíce medu
  • 2 lžíce Bzeneckého jablečného octa
  • 400ml perlivé vody
  • led

Příprava

  1. Čerstvý zázvor oloupu a nastrouhám na jemném struhadle.
  2. Do 0,5l lahve nasypu nastrouhaný zázvor, přidám med a jablečný ocet. Společně je promíchám, aby se med alespoň trochu rozpustil.
  3. Lahev potom doliju perlivou vodou a zasypu ledem.
  4. Vše společně promíchám, nechám chvíli odstát a potom podávám.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Blog založila proto, aby se její vášeň dostala dál, než jen na práh vlastní kuchyně. Blog se pro ni stal i terapií v běžném životě a je zásobárnou vyzkoušených receptů pro lepší den. Věří, že její zájmem a posedlost dobrým jídlem se tak trochu přenese i na vás a budete si společně užívat tu nikdy neutuchající vášeň pro jídlo! 

Více receptů autora

Karolína Kounová Roubíčková

foodblogerka


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu