Bára Navrátilová

Červená řepa s kozím sýrem a zálivkou z balzamikového octa

Delikátní kombinace červené řepy a kozího sýra, doplněná o pekanové ořechy se zálivkou z octa Balsamico di Modena. Zní to honosně, přitom příprava vám zabere jen pár minut. A vynikající a zdravou večeři máte na stole.

Bzenecký ocet Balsamico di Modena

Ingredience

  • 400 g předvařené červené řepy
  • 200 g čerstvého kozího sýra
  • 50 g ořechů (vlašské, pekanové, slunečnicová semínka)
  • olivový olej
  • Bzenecký ocet Balsamico di Modena
  • med
  • sůl a pepř

Příprava

  1. Smícháme 3 lžíce olivového oleje, 2 lžíce octa a 1 lžíci medu.
  2. Osolíme, opepříme a promícháme.
  3. Řepu nakrájíme na kolečka či plátky a vyskládáme na talíř.
  4. Na ni položíme kousky kozího sýra, posypem nasekanými ořechy a zakápneme marinádou.

Dobrou chuť!



Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu