Karolína Kounová Roubíčková

Svěží broskvová salsa

Už jsou k dostání šťavnaté a čerstvé broskve, tak co kdybychom si s nimi připravili něco dobrého? Salsu můžete použít jako jednu z příloh třeba k nachos, vynikající ale taky bude ke grilovanému masu, anebo jí parťáka určitě najdete sami podle svých chutí. Důležité je, že chuť broskví skvěle podpoří čerstvý koriandr a zejména červený vinný ocet, který podtrhne jejich ovocné tóny.

Bzenecký ocet vinný červený

Ingredience

Příprava

  1. Broskve omyjeme, zbavíme pecky a nakrájíme na drobné kostičky, červenou cibuli nasekáme nadrobno.
  2. Broskve a cibuli nasypeme do misky, přidáme nasekaný koriandr a zakápneme vinným octem a olivovým olejem.
  3. Salsu nakonec dochutíme špetkou soli a promícháme.

Dobrou chuť!


Autor receptu

Blog založila proto, aby se její vášeň dostala dál, než jen na práh vlastní kuchyně. Blog se pro ni stal i terapií v běžném životě a je zásobárnou vyzkoušených receptů pro lepší den. Věří, že její zájmem a posedlost dobrým jídlem se tak trochu přenese i na vás a budete si společně užívat tu nikdy neutuchající vášeň pro jídlo! 

Více jejích receptů

Karolína Kounová Roubíčková

foodblogerka


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu