Autor receptu
Kreativně zaměřená s láskou k vaření, ráda vymýšlí a realizuje nové recepty. Kombinuje nové suroviny, takřka každý recept si přetvoří k obrazu svému. Jediné co se snaží dodržovat jsou rodinné recepty.

Barbora Říhová
foodblogerka
Barbora Říhová
Pečená rajčata jsou vynikající jako předkrm, svačinka nebo lehká večeře. Jejich servírování může mít několik podob. Na toustu s našlehaným sýrem (např. fetou), s těstovinami, ale lze je výborně použít i jako základ na rajčatovou polévku.
TIP: Rajčata pečte zcela ponořená v oleji, vznikne vám dokonale dochucený olej, který můžete později využít například do salátů, těstovin nebo na vaření.
TIP: Když při opékání pečivo potřete rajčatovým olejem z pečení, získá ještě intenzivnější a lepší chuť.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic