Autor receptu
Kreativně zaměřená s láskou k vaření, ráda vymýšlí a realizuje nové recepty. Kombinuje nové suroviny, takřka každý recept si přetvoří k obrazu svému. Jediné co se snaží dodržovat jsou rodinné recepty.
Barbora Říhová
Pečená rajčata jsou vynikající jako předkrm, svačinka nebo lehká večeře. Jejich servírování může mít několik podob. Na toustu s našlehaným sýrem (např. fetou), s těstovinami, ale lze je výborně použít i jako základ na rajčatovou polévku.
TIP: Rajčata pečte zcela ponořená v oleji, vznikne vám dokonale dochucený olej, který můžete později využít například do salátů, těstovin nebo na vaření.
TIP: Když při opékání pečivo potřete rajčatovým olejem z pečení, získá ještě intenzivnější a lepší chuť.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947