Směs čerstvé a vařené zeleniny může vypadat zvláštně, ale garantujeme vám, že salát Niçoise si zamilujete! Během chvilky máte připravenou originální a zdravou pochoutku pro rodinu nebo návštěvu. Jdeme na to.
Nakrájené brambory dáme vařit do hrnce a ke konci vaření k nim na 5 minut přidejte fazolky. Směs sceďte a nechte vychladnout.
Mezitím si dejte na 8 minut vařit vejce, nakrájejte rajčata a olivy.
Zachyťte do mističky olej z tuňáka a přidejte k němu Bzenecký červený vinný ocet, hořčici, majonézu, sůl a pepř a dobře promíchejte.
Nakonec smíchejte všechnu zeleninu s tuňákem dohromady, zakápněte zálivkou a přidejte rozkrojené vejce.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.
Kniha 100 receptů ke stažení ZDARMA a další pravidelná inspirace
Přidejte se k nám a získejte online knihu plnou skvělých receptů. Čas od času vám také pošleme naše nové recepty, tipy na zavařování a nakládání i informace o nejnovějších soutěžích.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947