Recepty

Vaříme s šéfkuchařem

Speciální octy

Mnohé hospodyně používají pro zavařování i dochucení pokrmů jeden jediný typ octa – klasický kvasný lihový. Pro dochucování však na trhu existují i vhodnější druhy - ovocné a speciální octy.

Více speciálním octům

Jak správně dochucovat? Radí šéfkuchař

Také špičkoví kuchaři ve svých gastro provozech využívají pestrých chutí ovocných a speciálních octů. V sérii videoreceptů šéfkuchař David Valíček radí jak vybrat a dochucovat vinnými, balzamikovými či jablečnými Bzeneckými octy. Ve videích přidává i užitečné praktické rady a tipy pro vaše vaření. Nechejte se inspirovat!

Rady a tipy / Blog

Jaký je rozdíl v jednotlivých druzích octa? Jak je využít v kuchyni a objevit díky nim nové nevídané chutě? Inspirujte se v našich článcích od šéfkuchaře a zkušených foodblogerek.

Archív

Kdo Vám radí a inspiruje Vás?

Pracoval vedle kuchařů, kteří se pyšní michelinskou hvězdou, při vaření a servisu jídel nakoukl do světa bohatých, slavných a důležitých v několika zemích světa. Teď provozuje restauraci a zábavné kurzy vaření v ostravském Food Atelieru.

FOODATELIER.CZ

David Valíček

šéfkuchař Food Atelier

Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu

Záložka